Zo gaan wij aan de slag!

Er komt veel op je af bij een scheiding.. Met ons stappenplan zorgen wij ervoor dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt.

Introductie

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen jullie ons jullie verhaal en wensen. We ontmoeten elkaar op een plek die jullie allebei als prettig, vertrouwd en veilig ervaren. Dat kan thuis zijn of op een andere locatie die goed voelt.

Convenant

Op basis van een aantal mediationgesprekken stellen we een convenant op. Hierin leggen we onder andere vast of er wel of geen sprake is van partneralimentatie. Wat te doen met het gemeenschappelijk vermogen, of een mogelijke gemeenschappelijke schuld.

Ouderschapsplan

We stellen samen een ouderschapsplan op met omgangsregeling als jullie minderjarige kinderen hebben. We zitten net zo vaak samen aan tafel totdat jullie allebei tevreden zijn!

Wettelijke Verklaring

Zijn jullie het eens over wat is opgesteld? Dan vragen we jullie het convenant te ondertekenen. Hierna zullen we het convenant en ouderschapsplan indienen bij de rechtbank en inschrijven bij de burgerlijke stand. Uiteraard vindt alles plaats conform het Burgerlijk Wetboek.

We helpen jullie graag!

Voorwaarden*